GBM-monitor voor optimale geïntegreerde gewasbescherming

12/20/17 10:04 AM By Bert-Jan van Weeren

Het jaar loopt ten einde, of uw teelt is net beëindigd. Hoog tijd om uw teelt te evalueren en te kijken waar het in het nieuwe jaar of in de nieuwe teelt beter kan wat betreft geïntegreerde gewasbescherming. De Horticoop GBM-monitor is daarvoor het aangewezen hulpmiddel.

Read More
Posted in Algemeen

Doe de Horticoop Emissiecheck!

12/20/17 10:00 AM By Bert-Jan van Weeren

Het terugdringen van emissies is één van de grootste uitdagingen voor de glastuinbouw. Maar hoe doe je dat doelmatig en effectief, en welke keuzes heb je daarbij? Het antwoord op die vragen krijgt u met de Emissiecheck en de bijbehorende Emissiemonitor van Horticoop Advies.

Read More
Posted in Algemeen

'Bezem door de middelenkast' in Noord-Holland en Limburg

12/20/17 9:51 AM By Bert-Jan van Weeren

Horticoop doet mee aan de actie 'Bezem door de Middelenkast'. Met deze actie kunt u als teler in Noord-Holland en Limburg kosteloos, anoniem en laagdrempelig uw restanten gewasbeschermingsmiddelen laten ophalen.

Read More
Posted in Algemeen

Horticoop Advies organiseert begin 2018 drie Sectorbijeenkomsten Geïntegreerde Gewasbescherming. Op deze bijeenkomsten informeren wij u en uw medewerkers graag over actuele ontwikkelingen in specifieke teeltsectoren. U bent van harte welkom.

Read More
Posted in Algemeen

Wijzigingen in toelating gewasbeschermingsmiddelen

11/28/17 11:16 AM By Bert-Jan van Weeren

De afgelopen maanden zijn verschillende toelatingen veranderd door herregistratie, aanpassing van het etiket in de nieuwe tabelstructuur, of n.a.v. uitbreidingen of belemmeringen in het dossier. Hieronder bespreken we kort de belangrijkste wijzigingen.

Read More
Posted in Algemeen